Скривена функција даљинског управљача за аутомобил.

- 2021-10-20-

1. Функција помоћи
Обично постоји шара сирене на кључу аутомобила. Многи људи не знају шта ова функција ради. У ствари, има више функција. Прва је функција помоћи. Ако откријете да вам неко уништава возило. У овом тренутку можете притиснути ово дугме. Пошаљите алармни сигнал. Ако пронађете лошу особу, можете притиснути и ово дугме да позовете полицију у помоћ, преко које можете успешно добити помоћ од других око вас. Понекад може спасити животе и смањити случајне повреде.

2. Искључите прозоре аутомобила након искључивања
Након што сам зауставио ауто и угасио мотор, установио сам да су прозори заборављени да се затворе. Многи возачи знају само да поново запале и затворе прозоре. У ствари, многи модели могу затворити прозоре притиском и држањем дугмета за затварање на даљинском управљачу! Наравно, ако ваше возило нема ову функцију, можете уградити аутоматски подизач, што се може реализовати и даљинским управљањем кључем аутомобила.

3. Пронађите ауто на паркингу
Функција Пронађи аутомобил Ако је ваш аутомобил на паркингу и неко време не можете да пронађете паркинг, можете да притиснете ово дугме налик сирени или дугме за закључавање да бисте јасно чули звук аутомобила. Ово вам помаже да брже пронађете аутомобил.

4. Аутоматски отворите пртљажник
На даљинском кључу аутомобила налази се дугме за отварање пртљажника. Дуго притисните дугме за откључавање пртљажника (у неким аутомобилима двапут кликните), пртљажник ће аутоматски искочити! Ако случајно имате велики или мали пртљаг у руци, само лагано притисните кључ аутомобила и пртљажник ће се отворити, што је веома згодно! Постоји и посебна ситуација. Не плашите се 10.000, али за сваки случај, ако наиђете на пад аутомобила у воду, саобраћајну несрећу, а врата се не могу отворити, можете притиснути ово дугме да отворите пртљажник и побегнете.

5. Отворите прозор даљински
Ова функција је посебно практична током лета. Може да распрши топлоту на аутомобил који је био изложен врелом сунцу пре него што уђе у ауто! Испробајте кључ од аута, притисните и држите дугме за откључавање неколико секунди, хоће ли се сва 4 прозора отворити?

6. Отворите само врата кабине

У неким аутомобилима можете отворити врата кабине притиском на тастер даљинског управљача да бисте отворили врата; притиском двапут отвориће се сва 4 врата. Конкретно, ако ваш аутомобил има такву функцију, можете се обратити 4С продавници; ако јесте, идите на подешавања и позовите функцију.